Diensten van Tekstbureau de Schrijfkameleon

Tekstbureau de Schrijfkameleon levert alle diensten op het gebied van tekst, redigeren, schrijven en vertaling. Als tekst – en communicatiespecialist voor het onderwijs is het overdragen van een bondige boodschap in heldere taal me op het schrijflijf geschreven. De Schrijfkameleon is ook fan van creatief schrijven.

Zoek je een redacteur voor educatieve content of een lesontwikkelaar? Met 13 jaar basisonderwijservaring bestaat mijn werk grotendeels uit het ontwikkelen van nieuwe lesmethodes. Benader me gerust voor een nieuwe opdracht.

Website teksten schrijven

Website teksten die actueel zijn, dát is wat bezoekers willen. Heb je een paar jaar geleden een prachtige website gemaakt en zijn de teksten nu aan vernieuwing toe? Is er een verandering gaande in je personeelsbestand of heeft je bedrijf nieuwe services? Dan kan Tekstbureau de Schrijfkameleon je helpen. Ik herschrijf, schaaf en bevraag je om zo de website weer actueel van tekst en toon van te maken.

Blogs schrijven

Ik heb ruime ervaring met het aanleveren van meerdere blogs per week. Deze zijn gemiddeld rond de 1000 woorden en hebben inhoud. Informeren, overtuigen, neutraal geschreven of juist je bezoekers wijzen op een mooi product? Het kan allemaal!

We kunnen samen afspreken hoeveel blogs je per week nodig hebt. Als je meerdere blogs per week nodig hebt, kan ik een aantrekkelijk tarief rekenen, in de vorm van de blogbundel. Stuur me gerust via Contact een berichtje voor meer informatie.

Onderwijskundige diensten:

  • Educatieve lessen ontwikkelen.
  • Het herschrijven van bestaande lesmethodes.
  • De website tekstueel herschrijven of nieuwe berichten plaatsen.
  • Brochures ontwerpen om ouders uitleg te geven over de werking van passend onderwijs (of andere gerelateerde onderwerpen).
  • Geen tijd voor het bijhouden van social media? Ook daar is de Schrijfkameleon een expert in! Maak gebruik van mijn diensten om op social media goed zichtbaar te blijven. Met korte teksten of juist een langer verhaal, bij de Schrijfkameleon kan het allemaal.

Voor uitgeverij Noordhoff heb ik twee keer een serie artikelen over het onderwijs van de toekomst geschreven. Daarbij schreef ik voor Malmberg over het basisonderwijs een reeks artikelen. Van basisonderwijs, speciaal tot hoger (beroeps)onderwijs ik maak alle onderwerpen me snel eigen en mijn interesse hierin is groot.

Redactie werk ( nalezen en het taalkundig verbeteren van alle content )

Schrijf ik een woord met een d of een t? Of dt? Breek je daar je hoofd over? Dan kun je dit met een gerust hart aan de Schrijfkameleon uitbesteden. Of ben je intensief bezig met een groot beleidsplan? Dan helpt het als een objectieve tekstexpert eens meeleest en zo de puntjes voor je op de i zet.

Categorie teksten

Op zoek naar een andere dienst? Wat leuk, ik ga graag mee op verkenning daarin. Neem vrijblijvend eens contact met me op!