Leuk om kennis met je te maken!

Hi, leuk om je hier te zien! Achter Tekstbureau de Schrijfkameleon vind je mij: Mirjam de Stigter. In 5 woorden mezelf omschrijven? Enthousiast, taalfanaat, perfectionist, empathisch en leergierig. Iedere dag is een nieuwe kans om te leren, dingen te ontdekken en er met elkaar iets moois van te maken. Die uitdaging ga ik graag aan! Ik hou van samenwerken. Daarbij vind ik de afwisseling met zelfstandig werken ook fijn. Een match hiertussen past het meest bij mij.

Wie Mirjam als tekstschrijver is

Groep 3 op de basisschool was – en is- mijn favoriete groep. De magische wereld van alle nieuwe letters die samen een woord vormen. Het leren maken van schrijfletters. En daarnaast het hoofdrekenen. Als leerkracht heb ik met plezier in groep 3 en andere klassen gewerkt.

Om zo te blijven proeven van die sfeer van lezen, letters en tekst. Wat dat betekent voor wie ik als tekstschrijver ben? In de eerste plaats wil ik vooral een goede tekst samenstellen. Daar komt ook meteen mijn juffen-gen om de hoek kijken. Aan afspraken hou ik me en ik ga enkel voor een goed eindresultaat. Ruim 13 jaar werkte ik in het onderwijs.

Mijn droom? Altijd teksten blijven schrijven en nieuwe content aanleveren. Ik richt me nu fulltime op het schrijven en vind de variatie erin geweldig. Van interviews afnemen, schrijven voor vakbladen, het redigeren van een scriptie tot een oudersteunpunt mee oprichten; ik zou niet anders meer willen.

Naast mijn werk als tekstschrijver ben ik ook…

Samen met mijn man en onze drie kinderen wonen we in een geweldig Brabants dorp.

Naast schrijven en lezen ga ik graag met de kinderen wandelen of fietsen. Ook houden we erg van reizen met elkaar. Gezellig langs vrienden en de natuur in horen ook bij mij.

Genoeg over mezelf, wat is jouw verhaal? Aarzel niet om vrijblijvend contact met me op te nemen. Via de pagina ‘contact’ zijn al mijn gegevens te vinden. Ik hoor je graag!